Over Rigo Wandstyling - Groothandels

Innovatieve meerwaarde voor de stukadoor
Rigo Wandstyling is onbetwist dé innovatieve producent van sierpleisters en specialist op het gebied van Italiaanse stucco-materialen. In nauwe samenwerking met zeer vakbekwame stukadoors zijn de producten ontwikkeld, om zo in een stabiele markt innoverende sierpleisters te verkopen. En dat is wat vakmensen herkennen.

Wandstyling
Bij ons zit de uitdaging in het ‘stylen van wanden’, binnen en buiten. De producten beschermen de ondergrond als de beste en hebben een ongekend makkelijke verwerking, maar de essentie is dat ze van de muur iets speciaals maken. Met kleurrijke sierpleisters, al dan niet in combinatie met bijzonder stijlvolle en exclusieve Italiaanse stucco-materialen, wordt een wandafwerking gerealiseerd die zijn weerga niet kent. Iedereen praat erover! Ook de stukadoor: maar dan vooral over de prettige verwerking en dat zijn vakmanschap tot uiting komt.

Het assortiment bestaat uit de volgende productgroepen:

Sierpleisters
Er zijn 3 productlijnen:
SIPRIEUR: de exterieursierpleister met ongekende verwerkingseigenschappen
STUDECO: de interieursierpleister met de mooiste structuur die in de markt te verkrijgen is
SIPLEX: binnen en buitenpleisters, in allerlei soorten

Fluweelpleister
Speciaal om op de vraag naar zeer fijne sierpleisters te kunnen inspringen is Microstuc ontwikkeld. Door zijn fijne, subtiele afwerking en zijn fluweelachtige uiterlijk is een nieuwe pleistersoort ontstaan: fluweelpleister. Door zijn ongekend lage verbruik is het ook dé HR-pleister (Hoog Rendement). Het is leverbaar in twee types:
Topaas : 0.8 mm korrel
Saffier : 0.4 mm korrel

Italiaanse stucco-materialen
Al jaren zijn we importeur van diverse speciale Italiaanse stucco-materialen.
Rigo Veneziano : een binnen en buiten stucco
Oikos : stucco voor binnen
Rialto : diverse ‘metal-look’ stucco’s

Muurverven
Daarnaast is er een heel scala aan muurverven. Ook muurverven met speciale glanseffecten en een matte muurverf om met name sierpleisters over te schilderen.

Lees voor verwerking het productinformatieblad. U vindt dit bij het product in het assortiment.

Uw voordelen
Vanzelfsprekend zijn alle producten oplosmiddelvrij, geurarm en van een constante kwaliteit. Alle producten worden in nauwe samenwerking met professionele verwerkers ontwikkeld, waardoor ze volledig zijn afgestemd op uw behoefte. U leest meer over de specifieke voordelen bij de diverse productonderdelen.

De klant centraal
Wij stellen u als klant zoveel mogelijk centraal. Dat doen we o.a. door u op een goede manier te adviseren, orders goed en op tijd uit te leveren. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben waardoor we ons kunnen verbeteren, dan horen we dat graag van u.

Combinatiemogelijkheden
Samen met de andere merken van Ursa Paint kunnen we een totaalpakket aanbieden voor uw projecten: schilderwerk voor binnen- en buiten (ook met natuurverf), sierpleisters, speciale decoratieve afwerkingen en vloerafwerkingen. Neem gerust contact met ons op.

Private Label
Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om producten onder Private Label op te nemen. Uiteraard gaat het hier om grotere afnames. Producten kunnen ook samen met u worden ontwikkeld of op uw specificatie worden aangepast. Neem daarvoor contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

Ursa Paint
Rigo Wandstyling is onderdeel van U.P. Quality & Environment b.v. - kortweg Ursa Paint. Andere divisies van Ursa Paint zijn Evert Koning Schildersverven, Aquamarijn Natuurverf en Rigo Special Coatings.