Sierpleisters - Siprieur & Studeco - Siplex

De absolute top in de markt
Er zijn twee toppers onder de sierpleisters: SIPRIEUR exterieurpleister en STUDECO interieurpleister: in de inmiddels beroemde zwarte emmer met gekleurde deksel. Deze sierpleisters zijn ontwikkeld met als uitgangspunt: winst maken voor de stukadoor. Deze succesvolle revolutionaire sierpleisters maken het u in alle opzichten makkelijker. Door het unieke uitsmerende vermogen maakt u moeiteloos langere spaanslagen met minder inspanning, werkt u veel sneller en krijgt u een mooier resultaat! SIPRIEUR en STUDECO verdienen zichzelf daardoor dubbel en dwars terug.

De producten hebben uiteraard een groot waterdampdoorlatend vermogen en zijn goed boen- en stootvast.

Gebruiksklaar
Bij de samenstelling is rekening gehouden met gebruiksgemak. De sierpleisters zijn gebruiksklaar: geen water toevoegen en alleen even opkloppen met de mixer (eventueel eerst kleur toevoegen). Makkelijker kan niet.

Grotere spaanslag met minder inspanning
Met minder inspanning maakt u meteen een l?ngere spaanslag: dat werkt sneller en lichter. Het smeert als boter!

Door de uitgekiende receptuur zijn de producten ongekend stabiel en zakken dus niet uit. Ze zijn minimaal verstrooiend en maximaal zuinig. En uiteindelijk bepaalt het rendement per m? toch uw winst!

Uw voordelen:
uiterst lichte, soepele en makkelijke verwerking voor prettiger werken
veel grotere spaanslag met minder krachtsinspanning
tijdwinst: u kunt direct structureren met zachte schuurspaan
minimaal verstrooiend voor een hoog rendement (weinig op de grond)
een mooi eindresultaat door de bijzonder egale structuur
ongekend smeuig, maar zonder slijmvorming
langere open tijd voor mooi vakwerk
handzame lichte verpakking van 18 kg. (ruim onder de ARBO-grens)

SIPRIEUR: De exterieurpleister die smeert als boter!
SIPRIEUR Exterieurpleister (korrel 1,2 / 1,5 / 2 mm) heeft een ongekend, uniek uitsmerend vermogen en de smeu?gheid van boter! Wie eenmaal SIPRIEUR probeert wil dan ook niets anders meer! Uiteraard is SIPRIEUR ook uitstekend geschikt voor toepassing binnen. SIPRIEUR is in alle kleuren leverbaar, ook in donkere kleuren (zonder vollopen van de structuur en zonder overdadige slijmvorming!). Hiervoor is een aparte basis transparant ontwikkeld (15 kg emmer). De kleuren zijn zeer kleurvast.

Als er zeer hoge eisen worden gesteld aan de afwerking buiten is er voor extra bescherming SIPRIEUR Siloxaan (korrel 1,5). SIPRIEUR Siloxaan is waterafstotend (pareleffect) en vochtregulerend. Het pleisterwerk blijft droog en er wordt een aangenaam binnenklimaat gerealiseerd: ideaal voor gevelisolatie. Extreem vuil- en algwerend: ook na jaren vertoont SIPRIEUR Siloxaan praktisch geen vervuiling. Vraag naar de mogelijkheden.

STUDECO: het paradepaardje voor het interieur!
STUDECO Interieurpleister (korrel 1,2 / 1,5 mm) geeft de meest regelmatige, dichte structuur die er op dit moment op de markt wordt aangeboden. STUDECO is door zijn lage prijs en het hoge rendement ook de zuinigste sierpleister. STUDECO is in bijna alle kleuren leverbaar.

Door over uw gedroogde sierpleister KRISTALLINO aan te brengen (rollen) krijgt u een exclusief, geraffineerd glittereffect (kleine diamantjes in de muur). Vraag uw leverancier naar het voorbeeld in onze sierpleisterwaaiers.

SIPRIEUR Voorstrijk
Als voorstrijk adviseren we SIPRIEUR Voorstrijk in een ovale emmer: meteen met de rol in de emmer voor tijdbesparende verwerking. Deze geurarme, oplosmiddelvrije en zeer grof gevulde voorstrijk is zeer economisch (5-6 m?/ltr). Door de hoge vulling en het grove structuureffect worden oneffenheden in de ondergrond gecamoufleerd en grotendeels ge?galiseerd: de ondergrond hoeft voor een mooie afwerking dus niet superstrak te zijn (dus ook tijdsbesparend). Het product is praktisch onverzeepbaar.

Lees voor verwerking het productinformatieblad